Hej og velkommen til Hesteverden.

Dette websted er for ægte, hesteglade mennesker og er helt gratis at bruge som medlem. Hesteverden er for alle interesseret personer i Danmark. Vi har forsøgt at inkludere så meget som muligt til dig, hvad angår funktionalitet og information, for at du kan udforske, hjælpe og blive hjulpet i det danske hestemiljø. Men vi er fortsat dedikeret til at udvide og forbedre Hesteverden, i ønsket om at gøre det til et sted, der kan give dig alt, hvad du forventer af et online hestesite. Et sted hvor du kan møde nye mennesker og udtrykke dig selv som det passer dig (dog med mindre forbehold, se betingelser). Hvis du ikke kan finde det her, så fortæl os det, og vi vil forsøge at tilføje det så hurtigt som muligt. Feedback, (konstruktiv) kritik og forslag er altid velkomne.

Vi har også set et behov for en god dansk oversigt over et heste- og brugtmarked samt et kort over foreninger, virksomheder og butikker relateret til heste. Disse kort bliver løbende opdateret af os og vigtigere af dig. Endelig kommer der snart et afsnit, hvor du kan dele dine egne historier.

Klik her for at få flere oplysninger om, hvem vi er og hvorfor vi kører denne side. I sidste ende håber vi, at du ender med at behandle Hesteverden som din egen og vi ønsker dig held og lykke med at finde det, du leder efter.

©2018 Hesteverden.dk

Log ind

eller    

Glemt dit login?

Create Account