For at uploade et profilbillede skal du først gå ind på din profil (tryk evt. på ‘Hot Dogging’ logoet når du er logget ind) og tryk så på ikonet “Profil“. Tryk herefter på “Opret profilbillede” eller “Skift profilbillede“.

Nu kan du enten uploade et profilbillede ved at trykke på “Vælg din fil” under “Upload“, eller tage et billede med dit kamera ved at trykke på “Tag billede“.

For at uploade et coverbillede skal du først gå ind på din profil (tryk evt. på ‘Hot Dogging’ logoet når du er logget ind) og tryk så på ikonet “Profil“. Tryk herefter på “Opret coverbillede” eller “Skiftcoverbillede“.

Nu kan du uploade et coverbillede ved at trykke på “Vælg din fil” under “Skift coverbillede“.

Husk: For at få det bedste resultat, bør billedet være større end 1400 px i bredden og 440 px i højden.

For at uploade et coverbillede skal du først gå ind på din profil (tryk evt. på ‘Hot Dogging’ logoet når du er logget ind) og trykke på plus-ikonet og derefter “Galleri“.

Første gang du vil uploade et billede til dit galleri, skal du først oprette et nyt galleri ved at trykke på “Opret et galleri“. Giv efterfølgende dit galleri et navn og eventuelt en beskrivelse.

Under “Status” kan du også vælge, om dit galleri skal være privat og kræve din accept for at kunne blive set, eller om galleriet skal være synligt for alle medlemmer samt være tilgængeligt for afstemninger.

Når dit galleri er oprettet, skal du gå ind i galleriet, hvor du kan finde en tekstknap med teksten “Tilføj billede/video“. Tryk på denne for at uploade billeder til dit nye galleri.

For at skrive en besked skal du først gå ind på din profil (tryk evt. på ‘Hot Dogging’ logoet når du er logget ind) og tryk så på ikonet “Beskeder“. Tryk herefter på “Skriv besked“.

For at skrive til et medlem skal du først indtaste brugernavnet eller navnet på den, du ønsker at skrive til. Herefter skal du indtaste et emne og til sidst selve beskeden.
Afslut med at trykke på “Send besked“.

©2018 Hesteverden.dk

Log ind

eller    

Glemt dit login?

Create Account