Du skal være mindst 18 år gammel til at registrere dig på Hot Dogging.

Adgang til alle under 18 år er strengt forbudt.

Hvis du ikke kvalificerer dig, skal du klikke her for at forlade vores hjemmeside nu.

Vilkår og betingelser for adgang til Hot Dogging.

Læs venligst disse vilkår og betingelser nøje. De indeholder vigtige oplysninger om dine rettigheder og forpligtelser. Du kan udskrive disse vilkår og betingelser ved at klikke på printikonet i din browser.

For at annullere vores Services, som vi giver dig i overensstemmelse med din juridiske ret til at gøre det som beskrevet i 4.5, skal du bare fortælle os, at du har besluttet at annullere. Den nemmeste måde at gøre dette på er at annullere dit  medlemskab på vores hjemmeside. Du kan også emaile os. Hvis du emailer os eller skriver til os, skal du medtage detaljer om dit brugernavn og dine fulde kontaktoplysninger for at hjælpe os med at identificere profilen. Hvis du sender os din annulleringsmeddelelse via e-mail eller post, så er din annullering effektiv fra den dato du sender os e-mailen eller sender brevet til os. Hvis du ønsker at kontakte os af anden grund, herunder fordi du har nogen klager, kan du kontakte os ved at sende os en email.

 

Om os

Hot Dogging er et privatejet site, der drives af private og frivillige i Danmark med baggrund inden for IT, web og design.

Generelt

1. Introduktion

1.1 Læs venligst disse Vilkår grundigt, inden du prøver at abonnere på Hot Dogging (hjemmesiden).

1.2 Ved at klikke på ‘Jeg accepterer’, når du tilmelder dig, accepterer du at være juridisk bundet af disse vilkår og betingelser, da de kan ændres og udgives på vores hjemmeside fra tid til anden.

1.3 Hvis du ikke ønsker at være bundet af disse vilkår og betingelser, skal du straks forlade hjemmesiden.

2. Naturen på vores hjemmeside

2.1 Hot Dogging er et websted dedikeret til swinging og dogging. Det er helt gratis at registrere som medlem af denne hjemmeside. På dette websted finder du et billedannoncesystem, et forum, mulighed for oprette grupper og venskaber, et live chatrum og information om alle spørgsmål vedrørende swingers og doggers i hele Danmark.

2.2 Vi kan ikke garantere at hvert medlem er 18 år. For at bruge nogle af de avancerede funktioner på webstedet, skal du bekræfte din alder ved sekundære midler.

2.3 Du må ikke poste nogen nøgne billeder, hvor personen er eller synes at være under 18 år. Medlemmer er også underlagt lovgivningen i deres land og må ikke indgå nogen handling, der ville blive betragtet som ulovlig ved sådanne love. Du må ikke tillade, at nogen begivenhed vises på de webkameraer, der er eller synes at være under 18 år. Vi vil efter eget valg fjerne ethvert fotografi, som vi mener er ulovligt, eller vi har rimelig grund til at tro, at personen er under 18 år.

Vi forbeholder os ret til at fjerne fotografierne og forbyde dig fra tjenesten, og hvor vi finder det passende at indberette dig til politiet eller andre relevante organer. Respekter andre og handle i loven til enhver tid. Vi opfordrer alle til at behandle hinanden respektfuldt. Brug ikke hjemmesiden til at true, chikanere, stjæle eller misbruge andre, der deltager i nogen af ​​de tjenester, vi leverer via vores hjemmeside (“Tjenesterne”). Afstå fra alle udtryk for bigotry, racisme og homofobi.

Du må ikke omfordele billeder, fotos eller andre personlige data, som du har fundet, kopieret eller hentet fra vores hjemmeside. Vi forbeholder os ret til at fjerne eventuelle uploadte billeder uden nogen forklaring.

Du kan ikke bruge nogen del af vores Services til at offentliggøre, sende, distribuere eller formidle ærekrænkende, krænkende, uanstændigt eller andet ulovligt materiale eller oplysninger.

Medlemmer, der ønsker at sende nøgne billeder af sig selv, skal være over 18 år.

3. Betingelser for adgang til onlinetjenesten

3.1 Et medlemskab hos Hot Dogging er gratis. Når vi accepterer dine oplysninger, giver vi dig et ikke-eksklusivt, ikke-overførbart licens til at bruge tjenesten.

3.2 I forbindelse med Tjenesten:

(a) Må du:

(i) Vise materialet elektronisk på en enkelt computer til en person;

(i) Hente og gemme en kopi af Materialerne i maskinlæsbar form og

(iii) Udskrive en kopi af Materialerne.

(b) Du må ikke:

(i) Downloade, gemme, gengive, transmittere, vise, kopiere, distribuere eller anvende andre materialer end i overensstemmelse med underpunkt 3.3 (a) ovenfor;

(ii) Underlicens, leje, udleje, overføre eller forsøge at tildele rettighederne i Materialerne til enhver anden person;

(iii) Gøre Materialerne tilgængelige på et netværk;

(iv) Bruge Materialerne på nogen måde, eller overføre eller eksportere Materialerne eller kopiere i ethvert andet land end i overensstemmelse med gældende lovgivning eller

(v) Tillade enhver anden person at anvende Materialerne andet end i overensstemmelse med vilkårene og betingelserne.

3.3 Du accepterer, at du er ansvarlig for fortroligheden og brugen af ​​dit brugernavn og din adgangskode, og du accepterer ikke at overføre eller sælge din konto til en tredje begivenhed. Hvis du mener, at din konto ikke længere er sikker, skal du straks ændre din adgangskode, som kan gøres i din profil under afsnittet ‘Indstillinger’ og ‘Generelt’.

3.4 Materialerne præsenteres udelukkende til privat, personlig og ikke-kommerciel brug og må ikke genudsættes.

3.5 Vi kan til enhver tid opsige eller suspendere din brug af Tjenesten, hvis du er i strid med nogen af ​​disse vilkår. Tjenesten modereres af moderatorer. Moderatorer og administratorer kan ændre, tilpasse eller slette indlæg, der er foretaget til ethvert område af Tjenesten.

©2018 Hesteverden.dk

Log ind

eller    

Glemt dit login?

Create Account